ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

واکنش مصر به تبدیل امارات به جولانگاهی برای موساد

برخی منابع مصری گزارش دادند که قاهره از عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی ناراضی است و از آن احساس نگرانی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع مصری با اشاره به نارضایتی قاهره از عادی‌سازی روابط بحرین و امارات گفتند که قاهره از این اقدام ابوظبی و منامه استقبال چندانی نیز نکرد.

 

به گفته این منابع، قاهره به دلیل بهبود روابط بین تل‌آویو و ابوظبی از تبدیل امارات به یک مرکز منطقه‌ای برای شرکت‌های اسرائیلی و سازمان جاسوسی آن (موساد) نگران است و آن را خطری برای امنیت مصر می‌داند چرا که حدود یک میلیون مصری در امارات اقامت دارند و علاوه بر آن سالانه صدها هزار اماراتی بنا به دلایل متعدد به امارات رفت‌و آمد می‌کنند.

 

این منابع گفتند که با توجه به برقراری روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی و تقویت این روابط، مسئولان مصری به این کشور حاشیه خلیج‌فارس به عنوان محیطی برای عملیات‌های اطلاعاتی جدید نگاه خواهند داشت و چه بسا همین امر به تنش در روابط دو طرف منجر شود.

 

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، هم اکنون رایزنی‌هایی در داخل دستگاه اطلاعاتی مصر در خصوص تأسیس یک اداره جهت رسیدگی به حضور اسرائیل در کشورهای حاشیه خلیج فارس در دوره آتی، در جریان است که مأموریت این اداره پیگیری فعالیت‌های اسرائیل و احتمال هدف قرار دادن منافع قاهره و مصری‌ها خواهد بود.

 

به گفته منابع مصری، قاهره تلاش‌ گروه‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی برای افتتاح مقرهای رسمی در دبی و ابوظبی را رصد کرده است.

 

از سوی دیگر این منابع از نشست اخیر یک مسئول عالی‌رتبه سعودی با «یوسی کوهن» رئیس موساد در بحرین خبر داد و گفت که در این دیدار تلاش برای پیوستن دیگر کشورهای عربی به توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بررسی و یک جدول زمانی برای پیوستن عربستان با توجه به شرایط داخلی این کشور ارائه شد و تلاش می‌شود عادی‌سازی روابط بین سودان با رژیم صهیونیستی نیز چند روز مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار